La Maison Au Brulee

omgeven door rust en natuur

La Maison Au Brulee ligt in het 'Parc Naturel Regional du Morvan', een natuurgebied in midden-Frankrijk. Het gebied is doortrokken met paden voor zowel de wandelaar als de mountainbiker.

Er is een aantal (stuw)meren. Het grootste meer is dat van Pannecière. Langs de volle 520 ha vindt men een landschap van valleitjes, wallen, bossen en dorpjes. Het heldere water is een paradijs voor zwemmers en vissers.
In de zomer zijn er elke week wel rommel- en/of antiekmarkten in de omgeving.
Het is een ideaal gebied voor natuurliefhebbers, mensen die actief bezig willen zijn zoals wandelaars, fietsers, zwemmers, mountainbikers, etc.
maar ook om je in alle rust terug te trekken met een stapel (E)boeken!

In Chaumard (2 km) kunt u terecht voor een maaltijd of drankje in restaurant/café La Vieille Auberge of de Crêperie Le Relais.
De dichtsbijzijnde stad is Chateau Chinon (12 km), waar voorzieningen zijn zoals supermarkten, benzinestations, postkantoor, bioscoop, café’s etc.

Westwaarts liggen steden als Nevers (70km) en Parijs (300 km). Oostwaarts Autun (50km), Dijon (120km), Beaune (100km). Dichterbij liggen bijvoorbeeld Vezelay, Avallon, Corbigny, Lormes en Saulieu.
En de Bourgogne is natuurlijk hét wijngebied. Chablis, Sancerre, Pouilly en zelfs de Cote d’Or liggen op ‘een steenworp’ afstand.